jofo's blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

No keď už ja píšem o SuperStar tak to je kríza.

Ráno som vstával skoro. Celý deň kmitám ako kyvadlové hodiny. Polomŕtvy sa dotrepem domov a idem sa prejsť ešte na čerstvý vzduch aby som si vyvetral hlavu. Plán na večer? Vyrazím do ulíc? To asi nie, som príliš uťahaný. Intelektuálna práca tiež nie, nevylúštil som ani stupídnu krížovku a tak na nejaké programovanie alebo niečo podobné ani len nepomýšľam. Ok, priateľka pozerá SuperStar a ja zalomím s hlavou v jej lone na gauči. Nikdy ma tá šou nejako nebavila a jediné čo na tom obdivujem je šikovnosť ľudí čo za ňou stoja. Tiež by som chcel tak ľahko zarábať také veľké prachy. Ale veď čo, nech sa národ baví. Vyberú si svojho speváka a budú mať o čom hovoriť. Neškodné celkom. No dnes som zostal prekvapený. Je mi jedno kto vypadne. Ale ak vedeli že nevypadne nikto keď to ten týpek vzdal, prečo nechali ľudí hlasovať? Iste. Pár stotisíc SMSiek hodí celkom pekný balík. No podľa mna to bolo príliš drzé a nefér. Nikdy som tam hlas neposlal a učite ani nepošlem. Už aj tak mi to dosť otravuje život.....


Otázky a nechápavosť | stály odkaz

Komentáre

  1. odpoved je celkom jednoducha
    Je jednoznacne ze ludi museli nechat hlasovat, lebo by prisli asi o ... 2,5 mil. Sk, čo si nemoze dovolit ani televízia, ktora dostava peniaze od koncesionarov. Tym, ze tie hlasy poslu do dalsieho kola to len zahrali do outu.
    publikované: 19.03.2005 14:01:00 | autor: Gnaag (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014